Terug naar home > OKCompleet Contact

OKCompleet is een elektronische leeromgeving

Tussen schrijven en uitgeven door kom je dingen tegen waarvan je denkt; hť dat is belangrijk, dat zou iedereen moeten weten. Je kunt die informatie dan gewoon opslaan en het later verwerken in een boekvorm. Vaak blijft die informatie een tijd liggen en dan is de reactie als je ermee komt:

"dat had je me eerder moeten vertellen"

Het OKComplex of operatiekwartier is een belangrijke afdeling in het ziekenhuis en kent daardoor een grote dynamiek. Producten, technieken en methoden komen en gaan. OKCompleet brengt u op de hoogte van de telkens veranderde opvattingen en technieken "achter de deuren van het OKComplex".
Management-tools en een compleet gevoel voor kwaliteit op een OK zorgen voor de kritische noot. De prikkel om scherp te blijven bij de uitoefening van de dagelijkse werkzaamheden op een operatiekamer.
OKCompleet is compleet vernieuwd. Boekpublicaties zijn te traag om de dynamiek van de OK nog te kunnen volgen, in deze tijd van 'multi media' en 'cloud computing'.
We zoeken niet naar de scheidslijn tussen de taakgebieden op de OK maar juist naar de verbinding. We willen niet verzuilen, maar streven naar een OKCompleet gevoel, omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze benadering het beste is voor de patiŽnt, die op onze vakkennis vertrouwt.

Van Wie?
OKCompleet is een activiteit van VERES Educational Services.
De publicaties zijn up to date en kenmerken zich door taak en patiŽntgerichtheid.

Voor Wie?
Wij hebben voor u een echt vaktechnisch/vakdidactisch platform en elektronische leeromgeving gemaakt met daarin nieuwe ontwikkelingen die belangrijk zijn voor iedereen achter de OK-deuren. Een OK-platform voor mensen die met hun vak bezig zijn en hun blik willen verruimen.

Vragen of iets te melden? Klik op het envelopje...

OKCompleet
Van Spaenweg 16
6862 XK Oosterbeek
Tel: 026 3341484